lawon fiberglass dilapis vermikulit

Pedaran pondok:

Vermikulit dilapiskeun dina kaén serat gelas sacara merata, sareng pilem pelindung kabentuk dina permukaan lawon serat gelas, anu ngajantenkeun suhu damel naék janten 800 ℃. Dina waktos anu sasarengan, kaén serat gelas gaduh résistansi seuneu langkung kuat sareng kinerja ngarecahna sareng tahan gesekan, sareng kinerja ngolah mékanis saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Vermikulit dilapiskeun dina kaén serat gelas sacara merata, sareng pilem pelindung kabentuk dina permukaan lawon serat gelas, anu ngajantenkeun suhu damel naék janten 800 ℃. Dina waktos anu sasarengan, kaén serat gelas gaduh résistansi seuneu langkung kuat sareng kinerja ngarecahna sareng tahan gesekan, sareng kinerja ngolah mékanis saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami