Pita perekat kawat waja

Pedaran pondok:

Kaén serat gelas dianggo salaku bahan dasar, anu dipasang ku kawat stainless steel. Sababaraha kaén kawat waja dilapis ku palapis karét silikon, palapis poliurétana, palapis grafit, palapis vermikulit, sareng sajabana éta didamel tina lawon serat tahan-suhu luhur, perekat suhu tinggi henteu beracun sareng bubuk titanium anu mencét panas.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Kaén serat gelas dianggo salaku bahan dasar, anu dipasang ku kawat stainless steel. Sababaraha kaén kawat waja dilapis ku palapis karét silikon, palapis poliurétana, palapis grafit, palapis vermikulit, sareng sajabana éta didamel tina lawon serat tahan-suhu luhur, perekat suhu tinggi henteu beracun sareng bubuk titanium anu mencét panas. Lapisan ieu dirancang pikeun ningkatkeun kakuatan kaén seuneu, sahingga langkung tahan seuneu, tahan cimata, tahan kaénanan sareng tahan korosi. Numutkeun ka lingkungan panggunaan anu béda, anjeun tiasa milih lawon kawat baja bertulang serat kaca tanpa palapis, atanapi anjeun tiasa milih lawon kawat waja kalayan lapisan, sareng anzhidun ieu tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Serat gelas baja bertulang kaca Anzhidun's bertulang serat ngagaduhan ciri sapertos kieu: résistansi seuneu anu saé sareng kinerja insulasi panas. Résistansi korosi kimia anu saé, tahan minyak sareng tahan cai. Résistansi sepuh, kinerja luar ruangan anu hadé, hirup dugi ka 10 taun. Kakuatan tinggi, tahan tusukan, tahan cimata. Retardansi seuneu anu saé, tahan seuneu. Teu aya iritasi kulit, teu nganggo cucuk panangan.

Aplikasi:

Tirai haseup, tirai seuneu, simbut seuneu, simbut las, simbut seuneu, papan seuneu, kantong seuneu. Kulit logam sambungan fleksibel, gabungan ékspansi anu fleksibel sareng kompensator. Lawon pelindung termal, bahan insulasi termal pikeun industri kiln. Jaket insulasi sareng bantalan insulasi. Lapisan anticorrosive internal sareng éksternal tina insulasi pipa. Sistem insulasi seuneu anu sanés. Sabuk conveyor suhu luhur

Barang parantos diliwatan ku cara sertifikasi mumpuni nasional sareng parantos ditampi di industri utama urang. Tim rékayasa ahli kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nganteurkeun anjeun nganggo sampel gratis pikeun minuhan spésifikasi anjeun. Usaha anu idéal sigana bakal dihasilkeun kanggo nyayogikeun anjeun jasa sareng solusi anu paling nguntungkeun. Upami anjeun resep kana perusahaan sareng solusi na, punten kontak sareng kami ku ngirim email atanapi nelepon kami langsung. Pikeun tiasa terang solusi sareng perusahaan urang. langkung, anjeun bakal tiasa sumping ka pabrik urang pikeun ningali éta. Kami bakal tetep ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya pikeun perusahaan urang. ngawangun perusahaan bisnis. elations sareng kami. Punten rumaos leres-leres bébas nyarios ka kami pikeun organisasi. nd kami yakin kami bakal ngabagi pangalaman praktis perdagangan anu pangsaéna sareng sadaya padagang urang. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami