Lawon dilapis silikon

  • Mixed silicone tape

    Pita silikon campuran

    Pita silikon, ogé katelah gél silika sandwich, didamel tina gél silika dina kaén serat dasar kaca ku vulkanisasi suhu luhur, kalayan résistansi asam sareng alkali, résistansi maké, résistansi suhu luhur sareng lemah sareng résistansi korosi. Kaén gél silika ogé dibagi kana campuran gél silika sareng gél silika cair, anu ogé dibagi kana dua bagéan silikon sél sél sareng silikon dobel sided

  • Liquid silicone coated cloth

    Kaén dilapis silikon cair

    Pita silikon, ogé katelah gél silika sandwich, didamel tina gél silika dina kaén serat dasar kaca ku vulkanisasi suhu luhur, kalayan résistansi asam sareng alkali, résistansi maké, résistansi suhu luhur sareng lemah sareng résistansi korosi. Kaén gél silika ogé tiasa dibagi kana gél silika campuran sareng gél silika cair, anu ogé tiasa dibagi kana kaén gél silika hiji sisi sareng kaén gél silika sisi dua sisi