PU lawon dilapis

Pedaran pondok:

Éta tina lawon serat gelas kakuatan tinggi dilapis ku larutan poliuretan. Pu ngagaduhan résistansi anggo anu hadé, résistansi tiis, perméabilitas hawa, tahan sepuh, résistansi seuneu anu saé, sipat tahan cai sareng antistatik. Produkna parantos lami dianggo pikeun insulasi panas tina pipa, haseup sareng pencegahan seuneu di tempat umum, hiasan gedong jero rohangan sareng outdoor sareng tempat-tempat sanés anu gaduh syarat perlindungan seuneu.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kami gaduh di toko PU Kain Lapisan kanggo klien kami anu hargana. Kain lawon PU dilapis tina lawon dasar anyaman sintétik anu biasana poliéster atanapi bahan nilon sareng lapisan poliuretan waterproofing atanapi lamina. Lapisan poliuretan dilarapkeun ka hiji sisi lawon dasar, ieu ngajantenkeun lawon cai tahan, beurat enteng sareng tiasa diatur. Lawon kami anu dipaké pikeun Industri koper, Kantong Industrial, Kantong pikeun iklim ekstrim.

Éta tina lawon serat gelas kakuatan tinggi dilapis ku larutan poliuretan. Pu ngagaduhan résistansi anggo anu hadé, résistansi tiis, perméabilitas hawa, tahan sepuh, résistansi seuneu anu saé, sipat tahan cai sareng antistatik. Produkna parantos lami dianggo pikeun insulasi panas tina pipa, haseup sareng pencegahan seuneu di tempat umum, hiasan gedong jero rohangan sareng outdoor sareng tempat-tempat sanés anu gaduh syarat perlindungan seuneu.

NGARAN

SPESIFIKASI

Kandel

3732 + PU

HIJI SIDE20g-25g

0,45 ± 0,02

HIJI Sisi 30g

0,45 ± 0,02

HIJI Sisi 40g

0,45 ± 0,02

Dua-SIDED 60g

0,45 ± 0,02

666 + PU

HIJI SIDE50g

0.60,02

TWO-SIDED 150g

0,6 ± 0,02

3784 + PU

SATU SIDE80g

0,8 ± 0,02

150-SIDED 150g

0,8 ± 0,02

FQAS

1. Kumaha carana ngadamel urutan

1. persetujuan sampel
2. Klién mayar setoran 30% atanapi LC terbuka saatos nampi pi kami
3. Klién mastikeun sampel kami
4. Produksi
5. Klién nyatujuan sampel kiriman kami
6. Susun pangiriman
7. Suplier ngadamel dokumén anu diperyogikeun
8. Klién mayar pangmayaran kasaimbangan
9. Suplier ngirimkeun dokumén aslina atanapi telex ngaleupaskeun barang

2. Kumaha cara ngirim?

Kami tiasa nyayogikeun pangiriman ekspres, pangiriman udara sareng pengiriman laut.

3. naon waktos LT?

Éta dumasarkeun kana kuantitas anjeun, biasana 7 ~ 30 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami