PTFE Lapisan Fiberglass lawon

Pedaran pondok:

Fluoron lawon suhu luhur didamel ku ngalelepkeun lawon kaca alkali bébas-kinerja tinggi dina dispersi poliététrafluoroethylene, sinter dina suhu luhur sareng pemurnian. Kusabab sipat unggulan bahan baku, produk gaduh sipat unik: insulasi, non stick, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi sareng tahan korosi kimia.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Fluoron lawon suhu luhur didamel ku ngalelepkeun lawon kaca alkali bébas-kinerja tinggi dina dispersi poliététrafluoroethylene, sinter dina suhu luhur sareng pemurnian. Kusabab sipat unggulan bahan baku, produk gaduh sipat unik: insulasi, non stick, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi sareng tahan korosi kimia. Résistansi suhu anu saé, suhu kerja teras-terasan - 70 - 260 ℃, résistansi suhu waktos anu pondok dugi ka 320. Koefisien gesekan permukaan leutik sareng insulasi na saé. Kelengket anu saé, gampang pikeun ngabersihan sagala jinis noda minyak, noda atanapi lampiran sanésna dina permukaan na. Résistansi korosi anu saé, tahan ka sadaya jinis asam kuat sareng korosi alkali.

Fitur

Dilapis ku PTFE pikeun Perlindungan Paningkatan Panas, tiasa tahan suhu nepi ka 260 ℃
Pamakéan serbaguna: Cocog sareng sistem résin époksis, poliéster sareng vinil.
Rengse Profesional: Nyiptakeun permukaan anu rata, permukaan anu cocog pikeun laminasi anjeun saatos prosés ngabungkus réngsé.

FAQS

1: Naon waktos pangirimanna?

Sakitar 10 ~ 20 dinten saatos kami nampi setoran.

2: Kumaha ngeunaan sampel sareng muatan

Sampel gratis, sareng kami bakal ngeusi biaya angkutan barang,

3: kumaha upami barang pembayaran

Deposit 30% sateuacan produksi, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.

4: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

Kami pabrik kalayan sababaraha lini produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami