Produk

  • Bulky cloth

    Lawon gede pisan

    Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés. Kinerja: Expande ...
  • Electronic cloth

    Kaén éléktronik

    Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés.

  • Industrial cloth

    Kaén industri

    Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés.

  • PU Coated Fabrics

    PU lawon dilapis

    Éta tina lawon serat gelas kakuatan tinggi dilapis ku larutan poliuretan. Pu ngagaduhan résistansi anggo anu hadé, résistansi tiis, perméabilitas hawa, tahan sepuh, résistansi seuneu anu saé, sipat tahan cai sareng antistatik. Produkna parantos lami dianggo pikeun insulasi panas tina pipa, haseup sareng pencegahan seuneu di tempat umum, hiasan gedong jero rohangan sareng outdoor sareng tempat-tempat sanés anu gaduh syarat perlindungan seuneu.

  • Mixed silicone tape

    Pita silikon campuran

    Pita silikon, ogé katelah gél silika sandwich, didamel tina gél silika dina kaén serat dasar kaca ku vulkanisasi suhu luhur, kalayan résistansi asam sareng alkali, résistansi maké, résistansi suhu luhur sareng lemah sareng résistansi korosi. Kaén gél silika ogé dibagi kana campuran gél silika sareng gél silika cair, anu ogé dibagi kana dua bagéan silikon sél sél sareng silikon dobel sided

  • Liquid silicone coated cloth

    Kaén dilapis silikon cair

    Pita silikon, ogé katelah gél silika sandwich, didamel tina gél silika dina kaén serat dasar kaca ku vulkanisasi suhu luhur, kalayan résistansi asam sareng alkali, résistansi maké, résistansi suhu luhur sareng lemah sareng résistansi korosi. Kaén gél silika ogé tiasa dibagi kana gél silika campuran sareng gél silika cair, anu ogé tiasa dibagi kana kaén gél silika hiji sisi sareng kaén gél silika sisi dua sisi

  • Aluminum foil cloth

    Kaén foil aluminium

    Lawon serat kaca komposit aluminium foil ngadopsi téknologi komposit canggih unik. Permukaan aluminium foil komposit lemes sareng datar, pantaran cahaya tinggi, kakuatan tarik bujur sareng horizontal ageung

  • high silica fiberglass cloth

    kaén fiberglass silika tinggi

    Serat réfraktif kaén silika anu luhur mangrupikeun jinis serat anorganik tahan suhu luhur. Kandungan silika na langkung luhur tibatan 96%, sareng titik lelembutna caket kana 1700 ℃. Éta tiasa dianggo dina 900 ℃ kanggo waktos anu lami. Éta tiasa dianggo dina 1450 ℃ salami 10 menit, sareng meja kerja masih tiasa dina kaayaan anu saé dina 1600 ℃ salami 15 detik.

  • vermiculite coated fiberglass cloth

    lawon fiberglass dilapis vermikulit

    Vermikulit dilapiskeun dina kaén serat gelas sacara merata, sareng pilem pelindung kabentuk dina permukaan lawon serat gelas, anu ngajantenkeun suhu damel naék janten 800 ℃. Dina waktos anu sasarengan, kaén serat gelas gaduh résistansi seuneu langkung kuat sareng kinerja ngarecahna sareng tahan gesekan, sareng kinerja ngolah mékanis saé.

  • Graphite Coated Fiberglass Fabric

    Grafit Lapisan Kaca Fiberglass

    Kaén serat gelas dilapis grafit tiasa dianggo jam 700 ℃. Lawon serat kaca palapis grafit ngagaduhan résistansi gesekan anu hadé sareng tahan korosi kimia. Ku alatan éta, lawon serat kaca palapis grafit sering dianggo dina korosi kimia anu karasa, tahan asam sareng alkali atanapi lingkungan suhu luhur.

  • fiberglass welding blanket

    simbut las fiberglass

    Simbut las listrik Fireproof utamina didamel tina serat teu kabakar teu kabakar sareng diolah ku prosés khusus. Fitur utama: teu kabakar, tahan suhu luhur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata.

  • fire blanket

    simbut seuneu

    Séri Fireproof Blanket utamina didamel tina serat anu teu kahuruan sareng serat anu teu kabakar sareng diolah ku prosés khusus. Fitur utama: teu kabakar, tahan suhu luhur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata. Simbut seuneu bakal ngajaga objék jauh tina tempat anu panas sareng tempat percikan, sareng sacara lengkep nyegah atanapi ngasingkeun pembakaran.

12 Teras> >> Halaman 1/2