Dimana lawon silika anu luhur tiasa dianggo

7826dd05aa49e63b15662527db516209

Lawon silika tinggi mangrupakeun jenis bahan serat anorganik tahan suhu luhur. Kusabab sipat kimiana stabil, résistansi suhu luhur sareng tahan ablasi, produk-produkna seueur dianggo dina aerospace, metalurgi, industri kimia, bahan bangunan, perlindungan seuneu sareng bidang industri sanés. Henteu kabeuleum, tahan suhu luhur (500 ~ 1700 ℃), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng ketahanan.
Éta merenah pikeun mungkus objék sareng alat anu henteu rata. Kain silika anu luhur tiasa ngajauhkeun objék tina tempat anu panas sareng tempat percikan, sareng lengkep nyegah pembakaran atanapi ngasingkeun pembakaran. Éta cocog pikeun las sareng acara anu sanésna kalayan narik sareng gampang disababkeun ku seuneu. Éta tiasa nolak spatter percikan, slag, las spatter, jst.

Éta tiasa dianggo pikeun ngasingkeun tempat damel, misahkeun lapisan damel, sareng ngaleungitkeun bahaya seuneu anu tiasa disababkeun dina operasi las; éta ogé tiasa dianggo salaku insulasi cahaya pikeun ngawangun rohangan damel anu aman, bersih sareng standarisasi sasarengan. Lawon silika anu luhur tiasa dijantenkeun simbut seuneu, anu mangrupikeun alat panyalindungan anu idéal pikeun unit konci kaamanan seuneu kaamanan umum.
Éta dianggo di mall balanja ageung, supermarket, hotél sareng tempat hiburan umum sanésna pikeun pangwangunan padamelan panas (sapertos las, motong, jst). Penerapan simbut seuneu tiasa langsung ngirangan percikan percikan, ngasingkeun sareng ngahalangan barang bahaya anu meradang sareng ngabeledug, sareng mastikeun integritas kahirupan sareng industri manusa.
Kuring yakin anjeun bakal gaduh pamahaman sareng pamahaman énggal ngeunaan lawon silika anu luhur saatos maca. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan ieu, anjeun tiasa langkung merhatoskeun halaman wéb kami, ngarepkeun pikeun ngabantosan anjeun.


Pos waktos: Mei-13-2021