Naon anu kedah diperhatoskeun dina prosés ngagunakeun kaén aluminium foil dina insula luar

5d421c3724673125253ea853c1b297fc

Serat tahan seuneu aluminium foil ogé tiasa disebat serat keramik sareng serat silikat aluminium. Serat keramik mangrupikeun perwakilan utama serat tahan seuneu dina hartos anu lega, anu mangrupikeun nami umum alumina, silika, silikat aluminium sareng serat tahan seuneu zirconia. Samentawis éta, serat tahan seuneu ogé kalebet serat karbon, serat nitrida, serat borida sareng serat non oksida. Dina hartos heureut, ngan ukur silikat aluminium anu dilebur atanapi dioksidasi Ngan serat anu serat fibrosis tiasa dijantenkeun serat keramik.

Perhatian kaén aluminium foil dina prosés lapisan insulasi luar:

1. Kandel lapisan insulasi luar: nilai wates koefisien mindahkeun panas dina standar desain hemat énergi mangrupikeun sarat minimal standar, sareng sasak panas lokal kedah dihindari. Nalika produk sistem insulasi luar anu didamel tina waja waja bahan komposit anu dianggo, kandel anu penting lapisan insulasi kedah ditangtoskeun numutkeun hasil pangukuran anu saleresna. Pikeun ngirangan mindahkeun panas sareng panggunaan panas tina témbok, éta sanés ngan ukur nambahan kandel lapisan insulasi. Inggris ngeunaan insulasi, insulasi sareng kedap udara dina témbok sacara gembleng.

2. Kinerja insulasi éksternal: Sanaos insulasi ngagaduhan pangaruh insulasi anu tangtu, éta henteu sami sareng insulasi termal, khususna di usum panas sareng usum tiris usum panas. Di sagigireun trend pemanasan iklim, kinerja insulasi termal kedah dipertimbangkeun sareng langkah-langkahna kedah diperkuat.

3. Unggal sistem insulasi diwangun ku produk sistem, sareng kinerja téknis unggal matéri komponén kedah nyumponan standar anu aya hubunganana. Tembok insulasi éksternal kedah dipasang dina témbok pikeun ngawangun. Kusabab kitu, kinerja sistem kedah diperhatoskeun sacara lengkep, kusabab éta ngandung sababaraha faktor luar anu ngarugikeun sareng nohonan sarat insulasi termal.
Luhur nyaéta pancegahan tina lawon aluminium foil dina prosés ngagunakeun lapisan insulasi luar. Sacara umum, masing-masing ngagaduhan kaunggulan nyalira. Urang tiasa beroperasi numutkeun kaayaanana nyalira. Kuring miharep tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun.


Pos waktos: Mei-13-2021