Warta

  • Dimana lawon silika anu luhur tiasa dianggo

    Lawon silika tinggi mangrupakeun jenis bahan serat anorganik tahan suhu luhur. Kusabab sipat kimiana stabil, résistansi suhu luhur sareng tahan ablasi, produk-produkna seueur dianggo dina aerospace, metalurgi, chem ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah diperhatoskeun dina prosés ngagunakeun kaén aluminium foil dina insula luar

    Serat tahan seuneu aluminium foil ogé tiasa disebat serat keramik sareng serat silikat aluminium. Serat keramik mangrupikeun perwakilan utama serat tahan seuneu dina hartos anu jembar, anu mangrupikeun nami umum alumina, silika, aluminium ...
    Maca deui
  • Kumaha milih kaén seuneu anu mumpuni leres

    Kaén seuneu téh mangrupikeun lawon anu didamel tina bahan anu henteu kaduruk, anu khusus dianggo pikeun pencegahan seuneu sareng padamelan khusus seuneu. Skenario aplikasi anu bénten-bénten ngagaduhan syarat anu béda pikeun kaén seuneu. Naha anjeun...
    Maca deui
  • Naon faktor anu mangaruhan harga kaén seuneu

    Kaén seuneu téh mangrupikeun produk kalayan tingkat insulasi listrik anu luhur, anu tiasa nampi beban tegangan tinggi, sareng tiasa dijantenkeun baju kaos insulasi, sareng sajabana Éta ogé mangaruhan kana karusakan pipa kalayan ékspansi termal sareng ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan tina lawon silikon

    Pita silikon mangrupikeun jenis produk tahan asam sareng alkali sareng tahan kaénanan, sering dianggo dina pepelakan kimia sareng kilang kilang sareng industri sanés, mangrupikeun produk anu tahan tekanan tinggi. Janten, naon kaunggulan kinerja anu saé tina produk ieu? Tabung karét tina silikon kaén ...
    Maca deui