Pita silikon campuran

Pedaran pondok:

Pita silikon, ogé katelah gél silika sandwich, didamel tina gél silika dina kaén serat dasar kaca ku vulkanisasi suhu luhur, kalayan résistansi asam sareng alkali, résistansi maké, résistansi suhu luhur sareng lemah sareng résistansi korosi. Kaén gél silika ogé dibagi kana campuran gél silika sareng gél silika cair, anu ogé dibagi kana dua bagéan silikon sél sél sareng silikon dobel sided


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pita silikon:ogé katelah gél silika sandwich, didamel tina gél silika dina lawon serat dasar kaca ku vulkanisasi suhu luhur, kalayan résistansi asam sareng alkali, résistansi pakean, résistansi suhu luhur sareng lemah sareng résistansi korosi. Kaén gél silika ogé dibagi kana campuran gél silika sareng gél silika cair, anu ogé dibagi kana dua bagéan silikon sél sél sareng silikon dobel sided

Campur gél silika
Karét silikon mangrupikeun jenis karét silikon sintétik, anu didamel ku nambihan karét silikon atah kana mesin campuran karét gulung atanapi mesin penguli anu ditutup, sacara bertahap nambihan silika, minyak silikon sareng bahan aditif sanés saatos nambihan agén vulkanisasi sareng pemanasan vulkanisasi (agén vulkanisasi nyaéta dipilih numutkeun sarat prosés).

FAQS

1. Kumaha ngeunaan sampel sareng muatan?

Sampel gratis, tapi kami bakal ngeusi biaya angkutan barang, tapi bakal balikkeun biaya pengiriman ka anjeun nalika anjeun mesen.

2. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrikan?

Kami produsén propésional langkung ti 20 taun 

3. Kumaha upami mayar?

Deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% 

4. Sabaraha lami waktos pamimpinna?

Biasana dina 15-20 dinten saatos deposit nampi.

5. Naon Syarat Perdagangan normal kami?

EXW, FOB, CIF, CNF, DDU, L / C jst.

6. Kumaha carana ngatur kualitas anjeun? 

Kami gaduh sistem jaminan kualitas anu saé: IQC FAS & Self mariksa 

unggal ngahasilkeun kamajuan → OQC. Sareng sapertos dihandap:

1. Sateuacan produksi: ngirim sampel pre-produksi pikeun mariksa.

2. Salami produksi: ngirimkeun sampel produksi masal pikeun diparios deui.

3. Sateuacan pangiriman: konsumén 'atanapi pihak katilu' nganjang ka pabrik kami ka

parios kualitasna langsung atanapi pamariksaan naon waé wilujeng sumping!

4. Saatos kiriman: upami aya masalah barang kami kusabab kasalahan kami,

urang pasti bakal tanggel waler pikeun éta.

7. Kumaha carana ngajamin kiriman tepat waktu pikeun urutan kuring?

Kami masihan prioritas pikeun pesen ékspor sareng tetep ngamutahirkeun kamajuan tina prod uction dugi ka pangiriman.

8. Upami kami henteu gaduh pengiriman barang di Cina, naha anjeun ngalakukeun ieu pikeun kami?

Leres, kami tiasa nawiskeun garis pengiriman barang anu pangsaéna pikeun mastikeun anjeun tiasa kéngingkeun barang dina waktos anu pas kalayan harga anu pangsaéna

9. Kumaha carana urang kéngingkeun daptar harga anu lengkep?

Punten tawarkeun kami inpormasi lengkep ngeunaan produk sapertos Ukuran (panjang,

lébar, kandel), warna, sarat bungkusan spésifik sareng mésér kuantitas.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami