Insulasi selimut

Pedaran pondok:

Wol kaca didamel tina gelas serat seuneu-buktina lawon kanggo pelapis pelindung panas, sareng inti na didamel tina wol serat serat kaca pikeun nyumponan kabutuhan peletakan daérah ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Wol kaca didamel tina gelas serat seuneu-buktina lawon kanggo pelapis pelindung panas, sareng inti na didamel tina wol serat serat kaca pikeun nyumponan kabutuhan peletakan daérah ageung. Di sagigireun ciri pelestarian panas sareng insulasi, éta ogé ngagaduhan nyerep shock sareng karakteristik sora, utamina pikeun sedeng sareng low frekuensi sareng sababaraha jenis getaran, anu kondusif pikeun ngirangan polusi noise sareng ningkatkeun lingkungan damel. Bahan ieu ogé tiasa dipotong sesuai sareng kabutuhan pangwangunan, utamina dianggo di pedalaman gedong, sistem éliminasi noise, alat transportasi, alat-alat kulkas, nyerep shock peralatan rumah tangga, pangirangan pangirangan noise, pangaruhna saé pisan.

Aplikasi

Dipaké salaku insulasi termal sareng penghalang uap pikeun gedong padumukan sareng komérsial.

· Insulasi hateup 

 · Insulasi témbok ·

 handapeun papan insulasi

 · Insulasi loteng ·

 insulasi saluran 

· Insulasi hateup logam 

· Insulasi gudang struktur baja 

Fitur

97% Réfléktivitas

Konduktivitas termal anu saé

Insulasi akustik anu saé

Emittance 0,03

Pisan tangguh sareng awét

Tahan komprési

 Bebas serat sareng henteu peurih

Cai sareng penghalang uap

Ramah lingkungan

Bungkusan

1. Unggal gulung dibungkus ku kantong poli anu jelas.

2. labél ngaropéa aya.

Nyetak

Urang tiasa nyetak logo pelanggan dina permukaan.

Prosés produksi

Bahan baku –metalisasi — laminasi — percetakan --- slitting --- packing --- pangiriman 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk