panutup insulasi

Pedaran pondok:

Kantong insulasi mangrupikeun jinis leungeun baju insulasi fléksibel anu tiasa dileungitkeun, anu tahan seuneu sareng tahan seuneu, tahan suhu tinggi, insulasi panas sareng insulasi tiis, Bentuk konvensional tina panangan lengan insulasi termal anu terintegrasi atanapi multi-corétan.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Kantong insulasi mangrupikeun jinis leungeun baju insulasi fléksibel anu tiasa dileungitkeun, anu tahan seuneu sareng tahan seuneu, tahan suhu tinggi, insulasi panas sareng insulasi tiis, Bentuk konvensional tina panangan lengan insulasi termal anu terintegrasi atanapi multi-corétan. Kantong insulasi termal tank tiasa diolah numutkeun gambar tank. Tangki insulasi termal panangan / selimut umumna dijahit ku tilu lapisan: lapisan jero, insulasi termal interlayer sareng lapisan permukaan. Numutkeun ka lingkungan aplikasi, lawon tahan seuneu tahan suhu anu saluyu, serat tahan api dirasakeun / simbut, benang ngaput suhu tinggi sareng bahan baku sanésna dipilih pikeun ngadamel baju panangan insulasi termal anu tank sedeng.

Panutup insulasi anu tiasa dicabut Jiashun mangrupikeun anu paling épéktip sareng merenah pikeun nyegah leungitna panas tina klep, flange sareng komponén pipa sanés.

Aplikasi

Hal ieu utamina dianggo pikeun bak suhu luhur / handap kalayan sagala rupa bentuk sapertos bola, silinder sareng awak vertebral handapeun 50000l.

Panutup Insulated

Hal ieu utamina dianggo pikeun bak suhu luhur / handap kalayan sagala rupa bentuk sapertos bola, silinder sareng awak vertebral handapeun 50000l.

Mangpaatna

1. Kabuktosan ngahémat énergi sareng biaya anu langkung handap

2. Investasi nyayogikeun pangmayaran gancang

3. Ngajagi tanaga sareng ngamungkinkeun aksés gampang pikeun alat-alat

4. Nyegah karugian panas sareng émisi anu henteu diperyogikeun  

 Fitur

1. Desain sapotong gampang dicabut sareng dipasang deui ku panangan

2. Konstruksi anu kokoh mangrupikeun jalan kaluar anu panjang, solusi anu tiasa dianggo deui

3. Solusi khusus diluyukeun kana kaayaan anu khusus

4. Gampang dipasang sareng tiasa dicabut, simpen tanaga tanaga

 FAQS

Naha anjeun tiasa bibit sampel pikeun rujukan?

Kami senang ngirimkeun conto pikeun pamariksaan anjeun.

 Naon pangmayaran anjeun?

Kami biasana nampi T / T (deposit 30%, kasaimbangan kedah dibayar sateuacan kintunan); L / C dina pandangan

Kumaha mastikeun kualitas sareng urang sateuacan ngamimitian ngahasilkeun?

1. Kami tiasa nyayogikeun conto sareng anjeun tiasa milih hiji atanapi langkung, teras urang ngadamel kualitas numutkeun éta.

2. Kirimkeun kami conto anjeun, sareng kami bakal ngajantenkeun numutkeun kualitas anjeun.

Kumaha pikeun ngajawab masalah kualitas saatos penjualan?

Candak poto masalah sareng kirimkeun ka kami Saatos kami mastikeun masalahna, dina waktos tilu dinten, kami bakal ngajantenkeun solusi anu wareg pikeun anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk