Kaén industri

Pedaran pondok:

Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés.

Kinerja

Warung sareng benang pakan anu sajajar disusun dina bentuk datar, kalayan tegangan seragam, kapadetan tinggi susunan serat, henteu gampang dibentuk, gampang dioperasikeun, sipat nempel pilem anu hadé sareng kakuatan mékanis anu luhur

Aplikasi:

Isolasi panas, pencegahan seuneu, tahan seuneu. Nalika bahanna diduruk ku seuneu, éta tiasa nyerep seueur panas, nyegah seuneu tina nembus sareng ngasingkeun hawa. Proses peletakan tangan utamina dianggo dina lambung kapal, tangki panyimpenan, menara pendingin, kapal, kendaraan, tank sareng sajabina: 7518 3732 3784 3786 3788 666 255

FAQS

Q1: Naha anjeun pabrik? Dimana anjeun ayana?

A: kami pabrik. perenahna di Jiangsu, caket sareng palabuhan Shanghai.

P2: Naon MOQ na?
A: Biasana 1 Ton, tapi pesenan alit ogé tiasa ditampi.

Q3: Paket & Pengiriman.
A: Paket normal: karton (Incuded dina harga ngahiji)
Pakét Khusus: kedah ngecas numutkeun kaayaan anu saleresna.
Pengiriman barang normal: pengiriman barang anu ditunjukkeun anjeun diteruskeun.

Q4: Iraha kuring tiasa nawiskeun?
A: Urang biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun harga pls nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun, sahingga urang tiasa ngawaler prioritas anjeun.

Q5: Kumaha anjeun ngecas biaya sampel?
A: Upami anjeun peryogi sampel tina stok kami, kami tiasa nyayogikeun gratis, tapi anjeun kedah mayar muatan angkutan barang. Upami anjeun peryogi ukuran khusus, Kami bakal ngeusi batre biaya pembuatan sampel anu tiasa dibalikeun nalika anjeun mesen .

Q6: Naon waktos kiriman anjeun pikeun produksi?
A: Upami urang gaduh saham, tiasa kintun dina 7 dinten; upami tanpa stok, peryogi 7 ~ 15 dinten!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami