kaén fiberglass silika tinggi

Pedaran pondok:

Serat réfraktif kaén silika anu luhur mangrupikeun jinis serat anorganik tahan suhu luhur. Kandungan silika na langkung luhur tibatan 96%, sareng titik lelembutna caket kana 1700 ℃. Éta tiasa dianggo dina 900 ℃ kanggo waktos anu lami. Éta tiasa dianggo dina 1450 ℃ salami 10 menit, sareng meja kerja masih tiasa dina kaayaan anu saé dina 1600 ℃ salami 15 detik.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Serat réfraktif kaén silika anu luhur mangrupikeun jinis serat anorganik tahan suhu luhur. Kandungan silika na langkung luhur tibatan 96%, sareng titik lelembutna caket kana 1700 ℃. Éta tiasa dianggo dina 900 ℃ kanggo waktos anu lami. Éta tiasa dianggo dina 1450 ℃ salami 10 menit, sareng meja kerja masih tiasa dina kaayaan anu saé dina 1600 ℃ salami 15 detik. Lawon serat réfraksi silika tinggi gaduh ciri kakuatan tinggi, gampang ngolah sareng aplikasi lega. Éta tiasa dianggo salaku tahan suhu tinggi, tahan ablasi, insulasi panas sareng bahan insulasi termal kalayan konduktivitas termal anu rendah, stabilitas kimiawi anu saé, kinerja insulasi listrik anu saé, panyusutan termal anu handap, produk non asbés, henteu aya polusi sareng pamrosésan anu saé

Jasa kami 

1. Upami anjeun hoyong terang detail produk, harga sareng inpormasi kiriman ngeunaan produk sanés, kami tiasa nawiskeun pikeun anjeun.

2. Upami harga sareng jasa kami ditampi ku anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun conto pikeun mariksa kualitas, pastina kami tiasa nyayogikeun, panginten aya anu gratis.

3. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng forwarder, urang tiasa kontak sareng forwarder anjeun pikeun ngatur kiriman sareng ngadamel pangiriman lancar.

4. Upami anjeun hoyong sumber atanapi mariksa produk anu aya hubunganana atanapi sanés ngawangun pasar kami, kami di dieu tiasa milarian anjeun pikeun ngahémat biaya sareng waktos.

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami perusahaan industri sareng dagang, kami gaduh pabrik nyalira sareng samentawis éta kami tiasa ngabantosan palanggan pikeun mendakan bahan anu pas di pasar daratan sareng dikirimkeun sasarengan, janten ngahémat biaya pikeun konsumén.

Q2: Dupi anjeun nyayogikeun conto?

A: Leres, urang tiasa nawiskeun sampel numutkeun kabutuhan konsumén.

Q3: Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun conto?

A: Saatos anjeun mayar biaya sampel sareng ngirim kami inpormasi anu dikonfirmasi, sampel bakal siap dina 7-10 dinten. Sampel bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan express sareng sumping dina 3-5 dinten.

Q4: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Biasana 15-20 dinten.

Q5: Naon istilah pembayaran anjeun?

A: Biasa 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun sateuacan kintun. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk