Grafit Lapisan Kaca Fiberglass

Pedaran pondok:

Kaén serat gelas dilapis grafit tiasa dianggo jam 700 ℃. Lawon serat kaca palapis grafit ngagaduhan résistansi gesekan anu hadé sareng tahan korosi kimia. Ku alatan éta, lawon serat kaca palapis grafit sering dianggo dina korosi kimia anu karasa, tahan asam sareng alkali atanapi lingkungan suhu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Kaén serat gelas dilapis grafit tiasa dianggo jam 700 ℃. Lawon serat kaca palapis grafit ngagaduhan résistansi gesekan anu hadé sareng tahan korosi kimia. Ku alatan éta, lawon serat kaca palapis grafit sering dianggo dina korosi kimia anu karasa, tahan asam sareng alkali atanapi lingkungan suhu luhur.

Aplikasi

Dipaké pikeun sealing sareng panangtayungan suhu luhur.

Salaku cara ngagunakeun sumberdaya dina inpormasi ngembangna dina perdagangan internasional, kami nampi prospek ti mana waé dina wéb sareng offline. Sanaos barang-barang kualitas luhur anu kami tawarkeun, jasa konsultasi anu épéktip sareng nyugemakeun disayogikeun ku grup jasa purna jual anu mumpuni. Daptar barang sareng parameter detil sareng inpormasi weil anu sanés dikirim ka anjeun dina waktosna kanggo patarosan. Janten punten kontak sareng kami ku ngirim email atanapi nelepon kami nalika anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan organisasi kami. anjeun ogé tiasa kéngingkeun inpormasi alamat kami tina situs kami sareng sumping ka perusahaan kami. Kami kéngingkeun survey lapangan pikeun dagangan kami. Kami yakin yén kami bakal silih bagikeun prestasi sareng nyiptakeun hubungan kerjasama anu padet sareng para sahabatna di jero pasar ieu. Kami milarian patarosan pikeun anjeun.
Aranjeunna modél awét sareng promosi sacara efektif di panjuru dunya. Dina kaayaan naon waé ngaleungit fungsi-fungsi utama dina waktos anu gancang, éta kedah pikeun anjeun kualitas anu saé. Dipandu ku prinsip "Prudence, Efficiency, Union and Innovation. Perusahaan ngalakukeun upaya anu hebat pisan pikeun mekarkeun perdagangan internasionalna, naékkeun kauntungan perusahaan sareng naékkeun skala éksporna. Kami yakin yén kami bakal ngagaduhan prospek anu cerah sareng pikeun disebarkeun di sakumna dunya dina sababaraha taun ka payun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk