Kaén flororubber

Pedaran pondok:

Produk ieu ngagaduhan sababaraha ciri anu écés pisan, résistansi asam sareng alkali, résistansi korosi saé pisan, tiasa dianggo dina sagala jinis seror desulfurisasi sareng denitrasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Produk ieu ngagaduhan sababaraha ciri anu écés pisan, résistansi asam sareng alkali, résistansi korosi saé pisan, tiasa dianggo dina sagala jinis seror desulfurisasi sareng denitrasi. Salaku tambahan, produk ieu henteu ngan ukur tahan suhu luhur anu saé, tapi ogé tahan tahan sepuh anu saé. Salaku tambahan, produk ogé ngagaduhan ketang hawa anu hadé

Fluororubber coated lawon nyaéta fiberglass lawon coated with fluorine rubber on the permukaan pikeun minuhan tungtutan konsumén. Mangrupikeun jinis bahan komposit anu énggal sareng aplikasi anu lega. Fluororubber coated lawon ngagaduhan résistansi suhu anu saé dugi ka 300ºC, anu mastikeun bahan ieu tiasa nolak sagala jinis pelumas panas, bahan bakar sareng gajih sareng sajabana. Éta ogé parantos nampilkeun sipat tahan ka kimia, korosi sareng cuaca, karét dilapis karét Fluorine parantos dianggo dina penerbangan, rékayasa penerbangan, rékayasa kimia sareng sajabina.

Aplikasi:

Sagala jinis stasion listrik termal, desulfurisasi sareng tambang denitrasi, pipa asam kimia

Fitur

Efisiensi tinggi

Konsistensi

Usag épéktip

FAQ

1. kumaha urang ngajamin kualitas?
Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
Salawasna pamariksaan pamungkas sateuacan kiriman;

2. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Tambalan ban, tambalan karét, plasem Sulfida, kaén filter industri, kaén inti karét

3. naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?

Changzhou jiashun bahan anyar Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan sedeng khusus pikeun manufaktur lawon industri. kakuatan téknis kuat
sareng peralatan kumplit. Kualitas méja sareng reputasi suplai anu saé. Perusahaan tiasa nyayogikeun palanggan nganggo fo

4. jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB
Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD, CNY;
Tipe Pamayaran anu Ditampi: T / T, L / C, Kas;
Diomongkeun Bahasa: Inggris


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk