Tikar seuneu

Pedaran pondok:

Tikar seuneu, alas abu, alas seuneu, mat barbecue lawon fiberglass dilapis
Abu, warna anu sanés tiasa diluyukeun bungkus kantong Plastik ditambah karton, résistansi suhu luhur, insulasi seuneu, pantulan panas. Gampang dibersihkeun, tahan cai sareng tahan lebu, tiasa dianggo sababaraha kali.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Tikar seuneu, alas abu, alas seuneu, mat barbekyu Lawon fiberglass coated Abu, warna anu sanés tiasa diluyukeun Bungkus kantong plastik ditambah karton, résistansi suhu luhur, insulasi seuneu, pantulan panas. Gampang dibersihkeun, tahan cai sareng tahan lebu, tiasa dianggo sababaraha kali.
Korosi suhu luhur konvensional tahan sareng awét.

Aplikasi:

Éta tiasa dianggo di luar ruangan, teras, kémping, taneuh sareng tempat sanésna pikeun nyegah Mars, bara sareng lebu tina ngarusak atanapi ngotorkeun taneuh di handapeun liang seuneu atanapi oven barbecue.

Upami barang ieu dipikaresep ku anjeun, punten wartosan kami. Kami bakal wareg masihan anjeun cutatan saatos nampi spésifikasi anu lengkep. Kami gaduh pangirut R&D anu berpengalaman pikeun minuhan salah sahiji kabutuhanana, Kami ngarepkeun nampi panilitian anjeun langsung sareng ngarepkeun kasempetan kanggo damel babarengan sareng anjeun di waktos payun. Wilujeng sumping pikeun parios perusahaan urang.
Kami leyuran parantos ngaliwat sertifikasi terampil nasional sareng parantos ditampi di industri konci kami. Tim rékayasa spesialis kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Usaha anu pangsaéna bakal dihasilkeun pikeun nawiskeun jasa sareng solusi pangsaéna. Pikeun saha waé anu ngémutan bisnis sareng solusi kami, punten nyarios ka kami ku ngirim email atanapi langsung ngahubungi kami. Salaku cara pikeun terang produk sareng perusahaan urang. seueur deui, anjeun bakal tiasa sumping ka pabrik kami pikeun milarian terang. Kami bakal tetep ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya kana perusahaan urang. ngawangun perusahaan. elations sareng kami. Punten leres-leres karaos pisan pikeun ngahubungi kami pikeun usaha alit sareng kami yakin kami bakal ngabagi pangalaman praktis perdagangan luhur sareng sadaya padagang kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk