simbut seuneu

Pedaran pondok:

Séri Fireproof Blanket utamina didamel tina serat anu teu kahuruan sareng serat anu teu kabakar sareng diolah ku prosés khusus. Fitur utama: teu kabakar, tahan suhu luhur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata. Simbut seuneu bakal ngajaga objék jauh tina tempat anu panas sareng tempat percikan, sareng sacara lengkep nyegah atanapi ngasingkeun pembakaran.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Séri Fireproof Blanket utamina didamel tina serat anu teu kahuruan sareng serat anu teu kabakar sareng diolah ku prosés khusus. Fitur utama: teu kabakar, tahan suhu luhur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata. Simbut seuneu bakal ngajaga objék jauh tina tempat anu panas sareng tempat percikan, sareng sacara lengkep nyegah atanapi ngasingkeun pembakaran. Éta ngagaduhan ciri anu hadé tina résistansi suhu 550 of serat gelas sareng résistansi 260 ℃ palapis gél silika,

Katerangan

1. Pikeun seuneu Kelas A / minyak kahuruan sareng flare-up

2. Bisa ogé dibungkus sirah sareng awak pikeun panangtayungan tina seuneu sareng bara 3, nalika kabur di kamar anu hurung, atanapi kanggo panyalindungan tina percikan logam cair

4. Kaca fiberglass kalayan permukaan bertekstur; sadaya sisina diserat ku benang anu teu kahuruan

5. Tenun caket pisan ngirangan jumlah oksigén atmosfir anu sayogi pikeun tuang seuneu

6. Bungkus dina wadah aksés instan anu tiasa digantungkeun dina témbok atanapi disimpen dina lokasi anu tiasa diaksés

7. logo tiasa ngaropea, sareng kiriman na tiasa 

Aplikasi Produk

Dapur kulawarga, kamar pikeun manula, asrama sakola, bangsal rumah sakit, tempat hiburan, hotél, gedong komérsial sareng padumukan, Yi Imah panti jompo, imah kasejahteraan budak, komunitas padumukan, asrama pabrik, mall balanja, kafe Internet, mobil, pom bensin, candi , panjara sareng tempat padumukan anu sanés.

7039f9236db94694db20b92a03f7c77d

Aplikasi Produk

1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?
Kami pabrik saprak 2000.

2. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?
Leres, tukang las.

3. Dupi anjeun ngirim kuring conto? Naha gratis?
Leres, sampel na gratis. Tapi muatan kurir kedah di sisi anjeun.

4. Harga anu anjeun tawarkeun ka kuring, tiasa langkung diskon?
Éta bakal gumantung kana jumlah pesanan.

5. Naha aya jaminan? 
Normalna jaman garansi urang genep bulan. Upami éta masalah kualitas, kami ngadukung gaganti, ngabalikeun duit.

6. Cara transportasi
Ku laut, ku hawa, ku kurir, ku karéta.

7. Naon kualitas produk?
Tanggapan palanggan nunjukkeun "kualitasna saé pisan! ”

8. Kumaha upami waktos pangirimanna?
Normalna 7-30 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna. Sampel bakal disiapkeun dina 1-3 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk