simbut las fiberglass

Pedaran pondok:

Simbut las listrik Fireproof utamina didamel tina serat teu kabakar teu kabakar sareng diolah ku prosés khusus. Fitur utama: teu kabakar, tahan suhu luhur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

Simbut las listrik Fireproof utamina didamel tina serat teu kabakar teu kabakar sareng diolah ku prosés khusus. Fitur utama: teu kabakar, tahan suhu luhur (550 ~ 1100 ℃), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata. Simbut seuneu bakal ngajaga objék jauh tina tempat anu panas sareng tempat percikan, sareng sacara lengkep nyegah atanapi ngasingkeun pembakaran. Simbut las listrik buktina seuneu mangrupikeun alat panyalindungan anu idéal pikeun unit konci kaamanan seuneu kaamanan umum. Nalika ngalaksanakeun padamelan damel hot di mal balanja ageung, supermarket, hotél sareng tempat hiburan umum sanésna, sapertos las, motong, jsté, panggunaan simbut las listrik-seuneu tiasa langsung ngirangan percikan percikan, ngasingkeun sareng ngahalangan peradangan sareng ngabeledug barang bahaya, sareng mastikeun integritas kahirupan sareng harta manusa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk