Lawon Fiberglass

  • Bulky cloth

    Lawon gede pisan

    Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés. Kinerja: Expande ...
  • Electronic cloth

    Kaén éléktronik

    Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés.

  • Industrial cloth

    Kaén industri

    Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés.