Kaén éléktronik

Pedaran pondok:

Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Serat gelas mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik kalayan kinerja anu saé. Éta ngagaduhan seueur jinis kaunggulan, sapertos insulasi anu saé, tahan panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta résistansi pakean anu rapuh sareng goréng. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguatan dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi nasional sanés.
Kaén éléktronik mangrupikeun istilah umum kaén serat kaca kaca éléktronik anu dianggo dina industri éléktronik. Éta kaén serat kaca kaca éléktronik dina produk kelas tinggi. Spésipikasi utama nyaéta 7637, 7630, 7628, 7615, 1506, 2116, 2113, 3313, 1080, 106, 104, anu biasana dianggo dina pembuatan pelat pelat tambaga.

NGARAN 7637 7630 7628M 7628L 7615 7615H
PERANG ECG75 1/0 ECG67 1/0 ECG75 1/0 ECG75 1/0 ECG75 1/0 ECG75 1/0
WEB ECG37 1/0 ECG67 1/0 ECG75 1/0 ECG75 1/0 ECG150 1/0 ECG1501 / 0
JINGMI 44 ± 2 42 ± 2 44 ± 2 42 ± 2 44 ± 2 44 ± 2
WEIMI 20 ± 2 33 ± 2 33 ± 2 32 ± 2 33 ± 2 43 ± 2
WElGHT (g / m2) 228 ± 5 220 ± 5 210 ± 5 198 ± 5 160 ± 4 178 ± 4
AKAL 0,210 ± 0,185 ± 0,02 0,180 ± 0,02 0,173 ± 0,012 0,135 ± 0,012 0,140 ± 0,012

 

NGARAN 1506 2116 2113 3313 1080 106
PERANG ECE110 1/0 ECE225 1/0 ECE225 1/0 ECDE300 1/0 ECD450 1/0 ECD900 1/0
WEB ECE110 1/0 ECE225 1/0 ECD450 1/0 ECDE300 1/0 ECD450 1/0 ECD900 1/0
JINGMI 48 ± 2 60 ± 2 56 ± 2 60 ± 2 47 ± 2 56 ± 2
WEIMI 44 ± 2 58 ± 2 78 ± 2 62 ± 2 47,5 ± 2.5 56 ± 2
WElGHT (g /) 164 ± 3 105 ± 3 78 ± 3 81,4 ± 2,5 47,5 ± 2.5 24,5 ± 2.5
Kandel 0,150 ± 0,012 0,100 ± 0,012 0,079 ± 0,012 0,084 ± 0,012 0,055 ± 0,012 0,033 ± 0,012

Kauntungannana

Lawon E-Glass Fiberglass mangrupikeun bahan komposit anyaman beurat enteng anu biasa dianggo dina industri, laut, sareng aplikasi aerospace. Fiberglass E-glass lawon dianggap standar industri sareng nyayogikeun kasaimbangan anu saé antara biaya sareng kinerja. Éta ngagaduhan kabisa anu saé sareng langkung bersih pikeun dianggo dibandingkeun sareng rendang mat serat fiberglass, sareng langkung mirah dibanding S-Glass clothdue kanggo turun kakuatan dina perbandingan sisi. Fiberglass anyaman ieu didamel di dieu di pabrik Cina, sahingga urang tiasa nyayogikeun anjeun produk anu tetep anu parantos didamel sesuai standar anu tiasa diandelkeun.

Kauntungannana

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami produsén propésional.

2. Kumaha carana urang ngajamin kualitas?
A: Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal. Salawasna pamariksaan akhir sateuacan kiriman.

3. Dupi anjeun ngahasilkeun produk numutkeun sarat konsumén?
A: Pasti, kami produsén propésional, OEM sareng ODM sami-sami wilujeng sumping.

4. Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
A: Changzhou jiashun bahan anyar Co., Ltd., didirikeun taun 2000, mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi khusus dina operasi sababaraha jinis lawon kaca serat, simbut seuneu sareng sajabina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami