Kaén foil aluminium

Pedaran pondok:

Lawon serat kaca komposit aluminium foil ngadopsi téknologi komposit canggih unik. Permukaan aluminium foil komposit lemes sareng datar, pantaran cahaya tinggi, kakuatan tarik bujur sareng horizontal ageung


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja Produk

Lawon serat kaca komposit aluminium foil ngadopsi téknologi komposit canggih unik. Permukaan aluminium foil komposit lemes sareng datar, pantaranana tinggi, kakuatan tarik bujur sareng horizontal ageung, perméabilitas hawa henteu perméabel, kinerja panyegelan saé, sareng kinerja anti korosi ningkat pisan: permukaan tina foil aluminium tina lawon serat kaca ningkat pisan saatos perawatan palapis anti korosi khusus. Dina waktos anu sami, poliétilén napel hawa panas dianggo pikeun nyingkahan poténsi korosi sareng jamur dina permukaan foil aluminium anu disababkeun ku Uap atanapi pelarut. Komposit mencét panas langsung tiasa ngahémat perekat komposit sareng biaya komposit veneer. Perméabilitas Uap langkung alit sareng épék panghalang Uap diperkuat: lapisan poliétilén segel panas di tengah serat kaca kaén aluminium foil langkung kandel tibatan permukaan umum, sareng perméabilitas uap cai langkung alit. Ku alatan éta, pangaruh panghalang Uap langkung saé sareng bahan-bahan insulasi sapertos wol kaca tiasa dijaga dipercaya.

SPESIFIKASI

Timbangan (g / m2)

Kandel (mm)

WARNA

J114-J001

240

0,2

CAHAYA SILVER

JS114-J002

470

0.4

CAHAYA SILVER

JS118-J003

650

0.6

CAHAYA SILVER

JS118-J004

650

0.6

CAHAYA SILVER

JS122-J005

640

0,75

CAHAYA SILVER

JSL118-J006

1050

1.5

CAHAYA SILVER

JS118-J011

850

0,75

CAHAYA SILVER

JS118-J012

850

0,75

CAHAYA SILVER

JS114-J013

240

0,2

CAHAYA SILVER

JS120-J015

1100

1.5

CAHAYA SILVER

JS118-J017

866

1

CAHAYA SILVER

JS114-J018

700

0,65

CAHAYA SILVER

Pedaran produksi

Aluminium foil laminated fiberglass lawon serat gelas lawon ngagaduhan fitur permukaan lemes, kakuatanana tinggi cahaya, water-proof, airproof sareng segel. Hal ieu utamina dianggo pikeun veneer panyegelan panas sareng lapisan penghalang uap cai kapal uap, angkasa luar angkasa, jalan, wol kaca , wol batu, wol mineral sareng plastik karét insulasi.

Karakteristik produk

1. Résistansi korosi ningkat pisan 

2. perméabilitas uap cai langkung alit, nguatkeun pangaruh penghalang uap cai

Aplikasi produk

1. Bahan panutup panas panutup sealing panutup veneer sareng lapisan penghalang uap cai tina wol kaca, wol batu, karét sareng produk plastik sareng sajabina

2. Panas insulasi sareng uap cai syarat penghalang pipa cai haneut sareng tiis sareng syarat insulasi panas tina ngawangun.

Bewara: Lem lawon fiberglass aluminium foil nyaéta organik. Upami suhu langkung ti 80 derajat, lem bakalan janten volatilisasi, sareng aluminium foil sareng kaén bakal misah.

FAQ

1. Naha anjeun padagang atanapi pabrik?
A: Kami pabrik, urang gaduh pabrik sareng 6 jalur produksi nyalira

2. Naon waktos pangiriman?
A: Sakitar 2-15 dinten saatos kami nampi setoran.

3. Dupi anjeun nyayogikeun conto?

A: Leres, kami tiasa nawiskeun sampel, sareng sababaraha sampel gratis, tapi kami bakal ngeusi biaya pengiriman.

4. Dupi anjeun kiriman ku express?
A: Leres, urang tiasa kiriman ku pangiriman express, laut atanapi udara.

5. Naon cara mayar anjeun?
A: Istilah pamayaran: T / T 30% -50% setoran saatos mastikeun, kasaimbangan saatos barang siap sateuacan dikintun atanapi L / C, atanapi Western Union sakedik. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk