Tentang Kami

Changzhou Jiashun New Material Technology Co., Ltd.

company-des

Changzhou Jiashun New Material Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, mangrupikeun produsén anu khusus kana produksi sareng penjualan produk serat gelas. Tempatna di Changzhou, ibukota budaya kuno Cina, di beulah kidul Walungan Yangtze sareng basisir Danau Taihu, di tengah Délta Walungan Yangtze. Éta equidistant ti Shanghai sareng Nanjing. Éta caket sareng jalan raya nasional 312 sareng jalan tol sisi walungan, kalayan transportasi anu merenah.

Perusahaan mangrupikeun susunan produksi sareng pamrosésan, panilitian ilmiah, penjualan salaku salah sahiji perusahaan inovasi téknologi.
Produk utama: lawon serat kaca industri, lawon serat kaca éléktronik, lawon serat kaca karét silikon, lawon serat kaca calénder séndél, serat kaca dilapis lawon, serat serat kaca fluororubber, Metro flange silikon serat gasket, kaén gordén rolling fireproof, kaén panghalang haseup seuneu , pipa karét silikon, kaén silika tinggi, simbut seuneu, simbut seuneu las, kaén insulasi seuneu, sagala jinis serat gelas dirasakeun, serat kaca serat kawat baja, tahan kawat tahan suhu tinggi, serat kaca, aluminium foil lawon, sabuk serat kaca sareng sanésna produk serat gelas. Aplikasi nutupan minyak bumi, industri kimia, ngawangun kapal, kakuatan termal, énergi nuklir, alat-alat ventilasi, alat-alat perang seuneu, kaamanan sareng perlindungan tenaga kerja, pipa panas, rel kecepatan tinggi, penerbangan, pertambangan, peleburan sareng industri sanés. Perusahaan sok nyandak "kualitas heula, konsumén heula" salaku prinsipna.

Budaya Perusahaan

culture1

Misi perusahaan

Misi perusahaan nyaéta nyayogikeun palanggan nganggo bahan insulasi serat gelas kualitas luhur, bahan tahan api suhu luhur anu dipercaya, nyiptakeun ruang damel anu aman sareng hemat tanaga pikeun pangguna, ngembangkeun perusahaan sareng nyumbang kana masarakat.

culture2

Visi perusahaan

Ngawangun perusahaan serat gelas rendah karbon inovatif sareng mérek dina bidang serat suhu luhur.

culture3

Nilai inti

Kualitas heula, konsumén heula, kualitas heula, janji.

culture4

Sumanget perusahaan

Sumanget perusahaan rajin, rajin, wani tanggung jawab, ulet sareng agresif, wani damel, dumasar kana titik awal, sareng nyiptakeun kaayaan.

culture5

Strategi pangwangunan

Ngadamel pemasok serat kaca kelas munggaran.

Potoan asli tina pepelakan